Små ting kan gi store gleder

Jeg kan ikke måle meg med dere store og kjente interiør - og loppisbloggere,- men det er heller ikke meningen...
Jeg vil bare få dele litt, vise litt og skrive litt... samt kjenne litt på gleden; å skape gir mening...

torsdag 22. september 2011

Fra min mormors kjeller

For mange år tilbake ble jeg med ned i min mormors kjeller. Der var det fylt opp med litt av hvert, for å si det sånn. Jeg vil kanskje kalle det skrot...  så det var ikke så veldig mye av det som befant seg der, som jeg ønsket å ta med meg hjem. Men da mine øyne falt på denne gamle kakeboksen som var fra 40- tallet. Godt brukt og slitt, stod den gjemt bak massevis av nymotens syltetøyglass. Den ville jeg gjerne ha!
Det finnes så mange flotte retro-matbokser i handelen i dag. Nostalgiske også. Dyre og flotte, men hvorfor ikke bruke gamle, vakre bokser til brødbokser?
I hvert fall så er denne gamle, nostalgiske kakeboksen i bruk som brødboks hjemme hos meg nå.
Men når julen kommer, så kanskje brødet blir byttet ut med småkaker...

2 kommentarer:

 1. Nydelig kake/brødboks du har fått. Jeg har en slik stor i grønn og en mindre i rødt. Den røde blir fylt med fattigmenn til jul. Takk for en hyggelig prat i dag Liv Hege.

  Klem fra meg.

  SvarSlett
 2. Hei Liv Hege!!!
  Tuuuusen takk for koselig besøk hos meg :) Den nye bloggen din er jo kjempefin, så her vil jeg komme til å titte innom ofte :)

  Jag har vært litt dårlig på å besøksrunder i blogglandia i det siste, men håper å bli bedre, snart..! Håper iallfall alt står bra til med deg, og at du nyter dagene!

  Goklem fra Hildegunn

  SvarSlett