Små ting kan gi store gleder

Jeg kan ikke måle meg med dere store og kjente interiør - og loppisbloggere,- men det er heller ikke meningen...
Jeg vil bare få dele litt, vise litt og skrive litt... samt kjenne litt på gleden; å skape gir mening...

søndag 14. april 2013

Utebord av gamle paller

    Jeg ønsket meg et utebord laget av gamle materialer. Et kult bord med hakk og spor etter levd liv... Og vips, så gikk mannen i huset i gang. Fant gamle paller, snekret og satt sammen til det vakreste utebord jeg kunne tenke meg! Malte det så med drivvedbeis og lakket til slutt med matt båtlakk! Jeg synes det ble knallekkert!
  Bordet ble satt på plass på verandaen i går, men vi har dessverre ikke hatt gleden å få brukt det ennå. Været har liksom ikke tillat det. Men det kommer!


lørdag 13. april 2013

Avisintervju om vårt nye kjøkken!

Når man legger ut på Facebook at man gleder seg til at mannen i huset skal sette opp nytt kjøkken, ja, da har man gjort de private tankene plustelig vedlig offentlig...
Vips, så kom en mail inn fra journalisten som har med boligsidene i lokalavisen å gjøre. Hun lurte på en liten reportasje. Jeg sa i utgangspunktet nei, for vi skulle ikke kjøpe nytt kjøkken, min handyman skulle lage det. Skjære ut skap fra store plater, pusse, frese og lakke... og jeg er veldig opptatt av gjenbruk.
Jeg pusset opp gamle loppisstoler og malte beina på mitt gamle kjøkkenbord som jeg er så glad i.
Og så gjorde vi litt til, da...
Og da var det enda mer interessant å få til en liten reportasje, skjønte jeg.
Vi tenkte oss om - kjøkkenet ble nytt i påsken, og etter påske kom journalisten, og i går kom en tre siders reportasje i avsia.
Jeg er strålende fornøyd med mitt nye kjøkken!! Og med mannen!
 
Trykke på linken - og se reportasjen og før og etterbilder.